
Kvásek neboli rozkvas
Rozdrobte droždí do 100 ml vlažné tekutiny (nejčastěji do mléka), přidejte jednu lžičku krupicového cukru a počkejte 10 minut, než kvásek vzejde. Vlijte kvásek do
Zjistěte zajímavosti o droždí, objevte užitečné tipy a triky, rady pro pečení a mnoho dalších informací z fascinujícího světa droždí.
Rozdrobte droždí do 100 ml vlažné tekutiny (nejčastěji do mléka), přidejte jednu lžičku krupicového cukru a počkejte 10 minut, než kvásek vzejde. Vlijte kvásek do
Droždí funguje jako přírodní mikrobiální továrna, která produkuje své vlastní proteiny. Věděli jste, že téměř polovina sušiny droždí tvoří proteiny? Kromě toho jsou proteiny droždí
Co je to celiakie? V našem droždí lepek nenajdete! Droždí – kvasinky – jsou mikroskopické houby, které se vyrábí postupným pomnožováním na živném médiu, které
Možná si to neuvědomujete, ale kvasinky jsou všude kolem vás i ve vašem těle! Nenacházejí se jen na povrchu ovoce a bobulí, ale také v
Lesaffre je světový lídr v oblasti výroby droždí a fermentačních produktů. Společnost s více než 170letou tradicí se specializuje na inovativní řešení pro pekařství, zemědělství a potravinářský průmysl. Lesaffre se zavazuje k vysoké kvalitě svých produktů, které pomáhají profesionálním pekařům i domácím kuchařům vytvářet vynikající a chutné výrobky.
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme technologie, jako jsou soubory cookies, k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení webu nebo jedinečné ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.