Domů / Pečení mě baví
Ambasador

Pečení mě baví

Dobrý den/Zdravím/Ahoj, jmenuji se Tereza. Je mi 18 let. K pečení jsem se dostala díky mé mamce a babičce, které nám v dětství pekly různé dobroty. Má pečící cesta začala, když mi bylo 11 let a pokračuje dodnes. Za tuto dobu jsem se toho mnoho naučila. Ráda bych tradici, moji lásku k pečení, trochu humoru a to, že si doma můžete upéct vlastně skoro cokoliv, co najdete v pekárně, předávala dál skrze sociální sítě. Z tohoto důvodu jsem vděčná, že mohu být právě já ambasadorkou Pečení nás baví.

Mé recepty

Prázdniny jsou v plném proudu a většina Čechů vyráží na dovolenou k moři. Jednou z nejčastějších destinací bývá právě Turecko, a proto jsem se rozhodla, že si dnes připravíme jeden turecký pokrm. Tento recept ocení nejen ti, kteří už se z dovolené vrátili a stále na ni myslí, ale také ti, kteří třeba v Turecku nikdy nebyli a chtěli by ochutnat něco nového a zároveň také ti, kteří mají prostě rádi pizzu, ovocný koláč nebo něco podobného.

Čokoládová babka = dezert, který je tak dobrý, že doma nikdy nevydrží déle než 2 dny. 🤌🍫 Recept je připraven na 2 čokoládové babky.

Tyto houskové růžičky jsou nejen krásné na pohled, ale i jemné a nadýchané na skus. Díky jednoduchému těstu s máslem a mlékem se skvěle hodí jako domácí pečivo k snídani, večeři nebo jako ozdobný doplněk slavnostní tabule.

Prohlédněte si i jiné ambasadory

Twin recipe
Ambasador

Jsme dvě sestry, které milují pečení, ale zároveň nám záleží na tom, co jíme. Baví nás hledat způsoby, jak oblíbené recepty proměnit ve zdravější varianty, aniž bychom musely slevit z chuti.

Experimentujeme s kvalitními surovinami a kombinacemi, které dodají dezertům i jídlům skvělou chuť, výživovou hodnotu a přirozenou sladkost, kterou si zamilujete.

Pečení se Suzi
Ambasador

Ahoj, jmenuji se Zuzana a už jako malá jsem se motala babičce při pečení v kuchyní. Svoji vášeň ke sladkému jsem ale rozjela až při mateřské dovolené. A protože mě baví experimentovat, tak jsem v pečení jedna velká improvizace. Chci předávat vizi ostatním, že ne vždy je potřeba, se držet receptů při pečení, ale že to lze i jinak. To je to, co mě baví a naplňuje.